Intimkonsert med DIGC

Velkommen til årets første intimkonsert med DIGC tirsdag 29. jan kl 20.00. Dette er en gratis konsert der du kommer tett på koret i Åssiden kirkes menighetssal. Vi har satt fram små bord og selger kaffe og kaker. Loddsalg.

Koret stiller med vel forberedte sangere og solister, med sin kreative dirigent og komponist Sven Jøran Michelsen og sin eminente pianist Trond Akerø-Kleven.

Velkommen til en kveld med gospelmusikk i Åssiden kirke.

Internasjonal gudstjeneste i samarbeid med DIGC i Åssiden kirke

Søndag den 3. februar kl 11.00 arrangeres internasjonal gudstjeneste i samarbeid med DIGC i Åssiden kirke. Denne gudstjenesten innleder menighetens misjonsuke – der det samles inn midler til menighetens misjonsprosjekt i Bolivia (for Misjonsalliansen). DIGC er tilknyttet Åssiden kirke, og har i mange år satt sitt preg på slike gudstjenester.

Koret med sine solister vil synge flere av sine sanger i løpet av gudstjenesten og ellers samarbeide med prest Dag Kaspersen i tekstlesninger og forbønner. Koret ledes av Sven Jøran Michelsen. Pianist og organist er Trond Akerø-Kleven.

Velkommen til internasjonal gudstjeneste i Åssiden kirke.

Life Is A Journey – Vinterkonsert med DIGC i Jessheim kirke

Søndag 10. februar kl 19.00 arrangeres konsert med DIGC i Jessheim kirke. Denne konserten har fått navnet, Life Is A Journey, – etter en av låtene som koret synger.
DIGC er et av de mest aktive og nyskapende gospelkor på Østlandet. Vi stiller godt forberedt – med et spennende repertoar – en fin blanding av kjente og nye låter.
Ta med deg familie og venner til Jessheim kirke denne søndagskvelden.Med oss har vi som alltid vår musikalske leder, Sven Jøran Michelsen, og på tangentene briljerer Trond Akerø-Kleven, vår faste pianist.

Billetter kr 250 ved inngang. Billetter på Ticketmaster.no kr 250 + avg.Velkommen!

Kveldsmesse med DIGC i Åssiden kirke

Tirsdag 19. februar arrangeres kveldsmesse med Drammen International Gospel Choir i Åssiden kirke kl 19.30. Dette er en messe skrevet av Trond Akerø-Kleven og Dag Kaspersen. Den ble urfremført i forbindelse med Åssiden kirkes 50 årsjubileum i 2017. Messen er skrevet i et moderne tonespråk og feires som en gudstjeneste med prest, kor og menighet (som får utdelt program med tekster/noter).Om du ikke har hatt anledning til å være med og feire denne messen tidligere, er dette kvelden da du bør finne veien til Åssiden kirke.Messen ledes av Dag Kaspersen og Trond Akerø-Kleven. Koret dirigeres av Sven Jøran Michelsen.Fri inngang. Kollekt til Drammen International Gospel Choir.

In Memory Of Elvis Gospel – The FAB-3 med DIGC i Drammens Teater

Fredag 1. mars er det klart for et nytt besøk av The FAM-3 i Drammen, denne gangen i ærverdige Drammens Teater (på hovedscenen). Drammen International Gospel Choir medvirker.

I fire år har trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk – også kjent som The FAB-3, hyllet Elvis på scener over hele Norge. I januar 2018 var det premiere på «In Memory of Elvis Gospel» – 78 konserter ble gjennomført frem til november. To av disse ble spilt for utsolgt Bragernes kirke og Åssiden kirke! Begge disse i samarbeid med DIGC. Suksessen har vært så stor at det forlengst er besluttet å fortsette med samme produksjon i 2019.  Nå er det altså en mulighet for dere som ikke fikk med dere denne fantastiske konserten. Kjøp billetter før det blir utsolgt!

Hovedscenen, Drammens Teater
Pris fra 440,- til 550,-

Les mer og kjøp billetter på https://www.drammenscener.no/teatret/program/2444-in-memory-of-elvis-gospel/