Life Is A Journey – Vårkonsert med DIGC i Sylling kirke

Vårkonsert med DIGC i Sylling 2019 2edSøndag 28. april kl 18.00 i Sylling kirke – arrangeres konserten Life Is A Journey – med DIGC. Dette er en helaftens konsert med et godt forberedt kor og supre solister. Koret leverer gospel av høy kvalitet og har et spennende repertoar med blanding av helt nyskrevne låter, verdenskjente slagere og tradisjonell gospel.

Håper at du tar med deg familie og venner og kommer!

Musikalsk leder: Sven Jøran Michelsen
Piansist: Trond Akerø-Kleven

Billetter ved inngang: Kr 200. For familie under samme tak: kr 500

Velkommen til konsert med DIGC i Sylling kirke.

Kveldsmesse med DIGC i Åssiden kirke

Tirsdag 2. april arrangeres kveldsmesse med Drammen International Gospel Choir i Åssiden kirke kl 19.30 (flyttet fra 19. februar). Dette er en messe skrevet av Trond Akerø-Kleven og Dag Kaspersen. Den ble urfremført i forbindelse med Åssiden kirkes 50 årsjubileum i 2017. Messen er skrevet i et moderne tonespråk og feires som en gudstjeneste med prest, kor og menighet (som får utdelt program med tekster/noter).Om du ikke har hatt anledning til å være med og feire denne messen tidligere, er dette kvelden da du bør finne veien til Åssiden kirke.Messen ledes av Dag Kaspersen og Trond Akerø-Kleven. Koret dirigeres av Sven Jøran Michelsen.Fri inngang. Kollekt til Drammen International Gospel Choir.

Klangen som berører – innvielseskonsert for nytt flygel i Åssiden kirke

innvielseskonsert(1)Søndag den 24. mars kl 17.00 på ettermiddagen blir det konsert i Åssiden kirke. Vårt splitter nye Bösendorfoer Vienna Concert skal innvies. Det er et fantastisk allsidig instrument som vi i DIGC også gleder oss til å få synge sammen med. Denne konserten blir en blanding av mange forskjellige musikkformer, alt fra klassisk, kirkemusikk, salmer, jazz og gospel. Vi har med oss en rekke dyktige musikere med røtter i vårt eget nærmiljø.

Drammen International Gospel Choir, med sin dirigent Sven Jøran Michelsen
Trond Akerø-Kleven, klaver
Per Kristian Skalstad, fiolin
Birgitte Stærnes, fiolin
Kirsten Nilsen, Klaver
Gudrun Skalstad, Klaver
Frøydis Grorud, Saksofon

Gratis inngang – med spesiell takk til alle som har støttet flygelfondet og gjort det mulig med en så stor investering.

En gave til Åssiden kirkes musikkavdeling blir samlet inn ved utgang (og med Vipps).

Velkommen

 

In Memory Of Elvis Gospel – The FAB-3 med DIGC i Drammens Teater

Fredag 1. mars er det klart for et nytt besøk av The FAM-3 i Drammen, denne gangen i ærverdige Drammens Teater (på hovedscenen). Drammen International Gospel Choir medvirker.

I fire år har trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk – også kjent som The FAB-3, hyllet Elvis på scener over hele Norge. I januar 2018 var det premiere på «In Memory of Elvis Gospel» – 78 konserter ble gjennomført frem til november. To av disse ble spilt for utsolgt Bragernes kirke og Åssiden kirke! Begge disse i samarbeid med DIGC. Suksessen har vært så stor at det forlengst er besluttet å fortsette med samme produksjon i 2019.  Nå er det altså en mulighet for dere som ikke fikk med dere denne fantastiske konserten. Kjøp billetter før det blir utsolgt!

Hovedscenen, Drammens Teater
Pris fra 440,- til 550,-

Les mer og kjøp billetter på https://www.drammenscener.no/teatret/program/2444-in-memory-of-elvis-gospel/

Life Is A Journey – Vinterkonsert med DIGC i Jessheim kirke

Søndag 10. februar kl 19.00 arrangeres konsert med DIGC i Jessheim kirke. Denne konserten har fått navnet, Life Is A Journey, – etter en av låtene som koret synger.
DIGC er et av de mest aktive og nyskapende gospelkor på Østlandet. Vi stiller godt forberedt – med et spennende repertoar – en fin blanding av kjente og nye låter.
Ta med deg familie og venner til Jessheim kirke denne søndagskvelden.Med oss har vi som alltid vår musikalske leder, Sven Jøran Michelsen, og på tangentene briljerer Trond Akerø-Kleven, vår faste pianist.

Billetter kr 250 ved inngang. Billetter på Ticketmaster.no kr 250 + avg.Velkommen!

Internasjonal gudstjeneste i samarbeid med DIGC i Åssiden kirke

Søndag den 3. februar kl 11.00 arrangeres internasjonal gudstjeneste i samarbeid med DIGC i Åssiden kirke. Denne gudstjenesten innleder menighetens misjonsuke – der det samles inn midler til menighetens misjonsprosjekt i Bolivia (for Misjonsalliansen). DIGC er tilknyttet Åssiden kirke, og har i mange år satt sitt preg på slike gudstjenester.

Koret med sine solister vil synge flere av sine sanger i løpet av gudstjenesten og ellers samarbeide med prest Dag Kaspersen i tekstlesninger og forbønner. Koret ledes av Sven Jøran Michelsen. Pianist og organist er Trond Akerø-Kleven.

Velkommen til internasjonal gudstjeneste i Åssiden kirke.

 Side 1 av 17  1  2  3  4  5 » ...  Siste »