DIGCs juleturne 2021 – Vinterrosen

Velkommen til julekonserter med Drammen International Gospel Choir og Kristin Minde (se datoer og steder på bildet nedenfor). Bytt ut stress og uro med senkede skuldre og julefred. HER FINNER DU BILLETTER
Du får høre både kjente kjære juleklassikere, nye og hittil ukjente norske folketoner, og nyoversatte engelske sanger fra carols-tradisjonen. I tillegg vil DIGC sørge for at du kan få svinge deg inn i jula med deres fengende julegospelsang. «Ei flott reise frå den mørke stallen til lysande himlar. Frå skumle lussar til lysande englar.»

Kristin startet januar 2020 som dirigent i Drammen International Gospel Choir, og i år inviterer de til en felles julekonsert basert på Kristins juleplate som kom i 2019. Gled deg til å høre det særegne arrangementet av «Den lille trommeslageren», og når de sammen synger «Deilig er jorden» – ja, da kan vi kjenne julefreden over hele Drammen by.
Disse konsertene gir deg en sjanse til å stoppe opp, lytte til vakre julesanger, og samtidig reflektere over våre verdier og hva som julens budskap handler om. Og om å løfte blikket litt ut fra seg selv.
Medvirkende: Kristin Minde, sang, piano. Drammen International Gospel Choir, Espen Tappel, gitarer, lapsteel. Andreas Haga, kontrabass. Erlend Viken, hardingfele. Håkon Øyen, piano. Rak Marie Hatløy Sætre og Anne Kristine Aadnesen – kor. Lyd og lys: Jon Anders Aagard.
«Et vakkert møte med han som er vår Vinterrose.» – Knut Fr. Sørheim, Knarvik kyrkje. «Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger og ros for Kristins julekonsert; the best ever!!» – Eilif Bergan, Skjeen kirke
Velkommen til en konsert som skreller ned til selve kjernen i julens mysterium.
vinterrosen-turne-a3-plakat-drammen-v2.web

Intimkonsert med DIGC

Velkommen til intimkonsert med DIGC tirsdag 21. april kl 20.00. Dette er en gratis konsert der du kommer tett på koret i Åssiden kirkes menighetssal. Vi har satt fram små bord og selger kaffe og kaker. Loddsalg.

Koret stiller med vel forberedte sangere og solister, med sin kreative dirigent Kristin Minde og sin eminente pianist Trond Akerø-Kleven.

Velkommen til en kveld med gospelmusikk i Åssiden kirke.

Kveldsmesse med DIGC i Åssiden kirke

Tirsdag 31. mars arrangeres kveldsmesse med Drammen International Gospel Choir i Åssiden kirke kl 19.30. Dette er en messe skrevet av Trond Akerø-Kleven og Dag Kaspersen. Den ble urfremført i forbindelse med Åssiden kirkes 50 årsjubileum i 2017. Messen er skrevet i et moderne tonespråk og feires som en gudstjeneste med prest, kor og menighet (som får utdelt program med tekster/noter).Om du ikke har hatt anledning til å være med og feire denne messen tidligere, er dette kvelden da du bør finne veien til Åssiden kirke.

Messen ledes av Dag Kaspersen og Trond Akerø-Kleven. Koret dirigeres av DIGCs nye dirigent, Kristin Minde. Fri inngang. Kollekt til Drammen International Gospel Choir.

Velkommen!

Mellom øss to – Konsert med DIGC og Lewi Bergrud – UTSATT

Plakat vårkonsert DIGC og Lewi Bergerud 15031911.03.20: Drammen International Gospel Choir har besluttet å følge rådene fra Helsedirektoratet om å avlyse arrangementer som samler mange folk sammen, som f.eks konserter, grunnet Korona-viruset. Vi poengterer at denne konserten ikke er avlyst, men UTSATT, ny dato vil foreligge så snart man har bedre oversikt over situasjonen. Dersom du har kjøpt billett via Ticketmaster, ta kontakt med dem, så vil du få tilbakebetalt pengene, minus avgifter. Har du kjøpt billett via et av våre medlemmer, ber vi deg ta kontakt med vedkommende. Vi beklager på det sterkeste at dette ble utfallet, men ser frem til ny konsert med Lewi etterhvert! Vi ønsker alle våre publikummere god helse.

Drammen International Gospel Choir åpner musikkåret 2020 med å invitere med seg Lewi Bergrud som gjesteartist! Konserten ble annonsert for Søndag den 15. mars kl 19.00 i Åssiden kirke, men er blitt utsatt pga pågående smitterisiko i befolkningen. Ny dato kommer snart. Lewi er en godt etablert artist fra Toten med bred musikalsk spennvidde fra såre ballader til massive arenalåter. Bergrud er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var fem år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis. Sammen med barndomskompisen og Stjernekampvinner Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers.

I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han 30.000 publikummere gåsehud hvert sommer på «Urbane Totninger», Norges største sommershow. Du har kanskje sett ham på Beat for Beat. 3. mai 2019 slapp Lewi sitt tredje soloalbum, og denne kvelden tar med perle på perle fra sine siste album. I jula gikk «Når kjerkeklokkene slår» over det ganske land gjennom Telias vakre reklame.

Drammen International Gospel Choir Kunne i 2019 feire ti årsjubileum som gospelkor i Åssiden menighet,. DIGC synger både tradisjonell og moderne gospel, men også populærmusikk. Det satses på høy, musikalsk kvalitet i alle produksjoner koret gjør, både i egen kraft og i samarbeid med eksterne arrangører. Samtidig ønsker DIGC å bygge fellesskap mellom immigranter og folk med dype røtter i Drammen og omegn. Koret har per i dag ca. 35 medlemmer fra flere forskjellige nasjoner. DIGC har hatt en veldig positiv utvikling, noe som har skapt mange muligheter for samarbeid med andre artister. Noen av de koret har jobbet med er Christian Ingebrigtsen, Eli Kristin Hansveen, Kjetil Bjerkestrand, Benedicte Adrian, Donkeyboy, Øyvind «Elg» Elgnes, Frode Alnæs, Det Betales og sammen med Karoline Krüger og Anita Skorgan under Melodi Grand Prix finalen 2018. I tillegg har koret hatt et stort samarbeid med The FAB3 og Elvis Gospel, som også førte koret til «Allsang på grensen» på TV2.

DIGC stiller i år med sin helt nye dirigent, Kristin Minde Kråkenes. Kristin er en erfaren musiker, artist og dirigent fra Frekhaug utenfor Bergen. Som artist har hun gitt ut 4 soloalbum, og jobber nå med sitt 5. soloalbum. Med sin faste trio og med andre prosjekter spiller hun på årlig basis rundt 100 konserter i Norge.

Billetter i døra eller på Ticketmaster: 250kr.

Velkommen!

Internasjonal Gudstjeneste i samarbeid med DIGC

Søndag den 9. februar kl 11.00 arrangeres internasjonal gudstjeneste i Åssiden kirke. Dette er en gudstjeneste i samarbeid med DIGC. Åssiden menighet avslutter sin misjonsuke på denne måten. Koret vil synge flere av sine sanger og ellers medvirke i menighetens fellessang. Åssiden kirke er DIGC egen hjemmekirke, og koret medvirker hvert år i en rekke gudstjenester.

Gudstjenesten ledes av sokneprest og korprest Dag Kaspersen. Trond Akerø-Kleven er korets pianist og menighetens organist.

Innsamling til menighetens misjonsprosjekt i Bolivia. Nattverd.

Etter gudstjenesten blir det servert kirkekaffe i menighetssalen.

Julestemning med Didrik Solli Tangen og DIGC

Plakat Julekonsert med Didrik Solli Tangen og DIGC 2019Vi inviterer til en stemningsfylt julekonsert med Didrik Solli-Tangen og Drammen International Gospel Choir (DIGC) i Borgestad kirke (flyttet fra Skien kirke) torsdag den 19. des kl 19.00. Vi byr på en rekke kjente norske og internasjonale juleklassikere – og noen litt mindre kjente sanger.

Didrik Solli-Tangen er utdannet klassisk sanger og ble uteksaminert fra anerkjente Barratt Due Musikkinstitutt med toppkarakter i 2010. Samme år fikk han sitt nasjonale gjennombrudd da han vant MGP med «My Heart is Yours». Sammen med Ole Edvard Antonsen høstet han stor suksess med juleturneen «Desemberstemninger» fra 2012 til 2017.

DIGC ble stiftet i 2009 og har siden den gang utviklet seg til et solid gospelkor med et stort og variert repertoar. DIGC har også skaffet seg bred erfaring med store konsertproduksjoner og studioinnspillinger. Koret, med sine ca. 40 sangere, stiller også med profesjonelt band bestående av musikere av ypperste klasse, ledet av Trond Akerø-Kleven.

Billetter kjøpes på ticketmaster. Kjøp billett tidlig, for her blir det mye folk!

Velkommen!

 

 Side 1 av 18  1  2  3  4  5 » ...  Siste »