Lyst til å være med i DIGC?

DIGC er et åpent kor for deg som er glad i gospelmusikk. Vi øver i Åssiden kirke hver tirsdag fra kl 19.00-21.30. Pr. i dag består vi av ca 50 engasjerte sangere. Dette medfører et visst ressursproblem, så om du har lyst til å begynne i koret vårt, er det mulig at du må stå en stund på venteliste.

Inntak av nye sangere skjer i tiden rundt Vårkonserten og Høstkonserten. Uansett kan du stikke innom for å se hvordan vi har det og vurdere om dette er noe for deg.

Koret består av både ungdom og godt voksne fra mange forskjellige nasjoner. Å integrere innvandrere i vårt korarbeid er en aktiv målsetning for oss i vårt internasjonale lokalmiljø.

Planene framover er mange og mange spennende. I 2013 var det tur til Hannover i Tyskland, oktober 2014 legger vi ut på ferd til England. Hver høst drar vi på korweekend. Det planlegges en rekke store og små konserter både i Åssiden kirke og andre steder.

Hva slags sanger synger vi? Vi synger alt fra tradisjonelle gospelsanger som «Swing Low» til populære låter som «Shower the people you love with love» (av James Taylor). Vi har allerede et stort repertoire. Mange sanger er skrevet av vår musikalske leder Sven Jøran Michelsen. Vår faste prøvepianist er Trond Akerø-Kleven.